Over Conjes

Conjes Patisserie is ontstaan vanuit een behoefte naar gezonde lekkernijen.

Het begon namelijk in het jaar 2008. In dit jaar kreeg mijn man de diagnose MS (Multiple Sclerosis). Na een lange zoektocht ben ik mij gaan verdiepen in de Orthomoleculaire voeding en Epigenetica bij het opleidingsinstituut Evenwijs in Balk. Hierdoor werd ik mij steeds meer bewust van de invloed van voeding op onze gezondheid. Om meer gezondheidswinst te behalen, voor mijn man en ons gezin, haalden we geraffineerde suikers, melk en graanproducten uit ons voedingspatroon.

Echter, wilde we nog wel af en toe iets kunnen snoepen. En hier is Conjes Patisserie uit ontstaan! Heerlijke taarten, gebak en bonbons die vrij zijn van geraffineerde suikers, lactose en gluten. Zodat iedereen ervan kan en mag genieten. In Conjes Patisserie kan ik mijn creativiteit kwijt en tegelijk gezondheid ondersteunend werken. Altijd vol overgave ergens induiken en er helemaal voor gaan is wat ik graag doe. Met Conjes Patisserie wil ik graag deze passie delen op een eerlijke en duurzame manier.

Ik maak heerlijke lekkernijen voor in de pauze’s bij de cursussen en opleidingen van Evenwijs. Er is een vast assortiment verkrijgbaar op verkooppunten. En daarnaast geef ik verschillende soorten patisserie workshops en opleidingen, zodat iedereen dit kan leren.

Je bent van harte welkom.

Conny Hibma – Orthomoleculair Patissier

conny-conjes-patisserie

Tip!
Het kookboek Etenswijs III  staat boordevol leuke, geinige, aparte en vooral bijzondere gerechten (waaronder ook die van Conny). Allen afgestemd op de werking van het menselijk lichaam en de bouwstoffen die het in een bepaalde situatie nodig heeft. Lees meer

 

 

Neem gerust contact op. Bel naar: 0657027855 of vul het formulier hieronder in:

Je naam

Je e-mail

Onderwerp

Je bericht