Conjes Patisserie - Ontdek hoe je (h)eerlijke & gezonde lekkernijen kunt maken

Vrij van geraffineerde suikers, gluten & lactose. Vast assortiment verkrijgbaar in zuid-west Friesland bij verschillende verkooppunten. Ontdek en leer hoe je deze gezonde patisserie zelf kunt maken via een workshop, opleiding of uniek Receptenblik.
Bekijk hier de agenda

Patisserie opleiding

Conjes Patisserie​ biedt een 6-daagse Patisserie opleiding aan. Deze patisserie opleiding wordt in het voorjaar en in het najaar aangeboden. De patisserie opleiding is een verdiepingsslag op de workshops. Het is aan te raden om een (patisserie) workshop van te voren te hebben gevolgd.

ambachtelijk-lokaal-friesland-balk-conjes-patisserie-tartelettes

Wat houdt de 6-daagse Patisserie opleiding in?
Hoe kun je op een ambachtelijke manier met biologische producten bijvoorbeeld een Franse appeltaart maken, verschillende soorten koekjes, gerold biscuitgebak, desserts, taarten in allerlei maten en verschillende soorten smaken, bonbons van eigen gemaakte chocolade en chocolade van de chocolademakers met spannende vullingen dit alles geïnspireerd op de Franse Patisserie maar dan gemaakt op de Orthomoleculaire manier.

Orthomoleculaire Voeding
De insteek van deze 6-daagse Patisserie Opleiding is gebaseerd op de Orthomoleculaire Voeding. Hierbij kijk je naar wat een mens nodig heeft qua voedingsstoffen. We werken daarom met zoveel mogelijk verse producten die gezondheidsbevorderend werken. Meer kennis over de orthomoleculaire zienswijze is wenselijk voorafgaande de 6-daagse opleiding, je kunt hiervoor oriënteren bij Evenwijs in Balk of Zicht op Voeding in Haren. 

Wat aanbod komt
Je gaat leren hoe je heerlijk gebak en lekkernijen kunt maken die zoveel mogelijk vrij zijn van geraffineerde suikers, gluten en lactose. Je ontdekt hierover achtergrondinformatie – wat voor effect het heeft en welke alternatieve producten je praktisch kunt toepassen. Dus naast veel zelf doen komt er ook een stukje theorie aan bod.

We gaan werken  met veel nieuwe producten, je krijgt daardoor meer productkennis. Er worden je  handige tips aangereikt om deze producten zelf te maken. Want voorbereiding is een belangrijk onderdeel voordat we met onze eigen producten bezig kunnen gaan. Er wordt geen gebruik gemaakt van kant en klare pakjes en zakjes.

Je gaat je eigen receptuur ontwikkelen, Je krijgt de mogelijkheid om verschillende smaakcombinaties te maken en krijg je handige technieken aangeleerd die je hierbij ondersteunen.

Dat is o.a. wat deze 6-daagse Patisserie Opleiding je gaat bieden.

Creativiteit
Doordat je al meer weet over wat voeding voor je kan doen is deze opleiding een verrijking, omdat het je daadwerkelijk de mogelijkheid biedt om op hetzelfde pad verder te kunnen gaan. Je krijg daarnaast een inspirerende training door Food Your Thought om het creatieve proces te laten stromen.

Na deze opleiding ben je geïnspireerd geraakt en kun je zelfstandig je gebak en bonbons vormgeven en ontwikkelen. Je smaakbeleving is verder verdiept en de lekkernijen hebben een professionele uitstraling gekregen.

Na deze opleiding ben je een échte Orthomoleculaire Patissier. Aanmelden: info@conjes-patisserie.nl na aanmelding volgt het programma.

Overnachtingsmogelijkheden:
Bed & Breakfast Lavender Dream Appartementen Rimke & Jaap

Voor wie:
Voor iedereen die affiniteit heeft met het bakken en maken van gebak en bonbons, die vrij zijn van geraffineerde suikers, lactose en granen (de orthomoleculaire manier).

Je kunt je alvast wel aanmelden voor de volgende opleidingsdata’s. Aanmelden en meer informatie: info@conjes-patisserie.nl.

Data’s voorjaar 2020 (nog 2 plekjes vrij!)
Woe 22 en Do 23 jan
Woe 26 en Do 27 feb
Woe 18 en Do 19 maart

Tijd: 10:00 – 16:00 (inloop vanaf 9:30)
Locatie: Opleidingscentrum Evenwijs (Dubbelstraat 4, Balk)
Prijs: 545 euro excl. 9% btw, incl. gratis thee, koffie, cappuccino, homemade patisserie en een gevulde soep.
______________________________

Heb je de Patisserie Opleiding al gevolgd en wil je je graag verder blijven verdiepen en ontwikkelen in de Patisserie wereld? Volg dan de Masterclass Patisserie of de Verdiepingsdagen.

Masterclass Patisserie
22 april 2020

Tijd: 10:00 – 16:00 (inloop vanaf 9:30)
Locatie: Opleidingscentrum Evenwijs Balk
Prijs: 125 euro incl. 9% btw, incl. gratis thee, koffie, cappuccino, homemade patisserie en een gevulde soep.
Aanmelden en meer informatie: info@conjes-patisserie.nl

______________________________

Wil je graag de show delen met jouw unieke taart tijdens kerstavond? Familie en vrienden een smaakbeleving gunnen waar je u tegen zegt? Iedereen laten meegenieten, want het is allemaal vrij van geraffineerde suikers, lactose én granen. Een prachtig taartenbuffet met de enige échte Schwarswalder kirsch taart en een frisse Aardbei-Kers Bavarois taart.

Exclusieve Kersteditie verdiepingsdagen
11 en 12 dec 2019

Tijd: 10:00 – 16:00 (inloop vanaf 9:30)
Locatie: Opleidingscentrum Evenwijs Balk
Prijs: 250 euro incl. 9% btw, incl. gratis thee, koffie, cappuccino, homemade patisserie en een gevulde soep.
Aanmelden en meer informatie: info@conjes-patisserie.nl

______________________________

In de Patisserie 3-daagse gaan we o.a. aan de slag met de droogoven. Hoe kun je fruit, noten en kruiden verwerken en wat voor lekkernijen kun je ermee maken.

Patisserie 3-daagse
10, 11 & 12 juni 2020

Tijd: 10:00 – 16:00 (inloop vanaf 09:30)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Prijs: 297,50 euro incl. 9% btw, incl. gratis thee, koffie, cappuccino, homemade patisserie en een gevulde soep.
Aanmelden

Aan- en afmeldingsvoorwaarden

Volg @ConjesPatisserie op Instagram


Volg ons ook op facebook!

Agenda

6-daagse Patisserie Opleiding (voorjaar 2020) = nog 2 plekjes vrij!
22 en 23 jan
26 en 27 feb
18 en 19 maart

Prijs: 545 euro excl. BTW
Tijd: 10:00 – 16:00
(inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Dubbelstraat, 4 Balk bij Evenwijs
Aanmelden
______________________________

Exclusieve Kersteditie Verdiepingsdagen
11 en 12 dec 2019

Prijs: 250 euro
Tijd: 10:00 – 16:00
(inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Dubbelstraat, 4 Balk bij Evenwijs
Aanmelden
_______________________________

Workshop Instap Patisserie I
28 nov 2019
16 jan 2020
13 feb 2020

Prijs: 47,50
Tijd: 13:30-16:00
(inloop vanaf 13:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden
______________________________

Workshop Patisserie II
7 april 2020

Prijs: 57,50
Tijd: 13:30-16:00
(inloop vanaf 13:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden

*Let op: Patisserie II is een vervolg op Patisserie I
______________________________

Chocolade Workshop 
6 februari 2020
22 april 2020

Prijs: 75 euro
Tijd: 13:30 – 16:00 (inloop v.a. 13:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden
______________________________

Workshop Raw taarten & bonbons
Nieuwe data’s volgen

Prijs: 75,-
Tijd: 13:30 – 16:00 (inloop vanaf 13:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden
_____________________________

Verrassingsworkshop (incl. Receptenblik)
Nieuwe data’s volgen

Prijs: 97,50
Tijd: 13:30 – 16:00 (inloop vanaf 13:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden
_____________________________

Patisserie 3-daagse
10, 11 & 12 juni 2020

Prijs: 297,50
Tijd: 10:00 – 16:00 (inloop vanaf 09:30)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte & schrijf je hieronder in:

* indicates required



Recensies

Conjes Patisserie
5.0
aangedreven door Facebook
Brigit HB
Brigit HB
2019-10-30T21:28:59+0000
Ze maken verrukkelijke natuurlijke producten. En alhoewel ik zelf niet in Friesland woon, bestel ik af en toe iets. Alles van eerlijke producten zonder toevoegingen van natuurlijke suikers; een aanrader!! En goede service en een zeer vriendelijke eigenaresse.lees meer
Petra Jansen
Petra Jansen
2018-03-29T20:56:06+0000
Prachtige locatie, heerlijke hapjes, goed gezelschap! Genieten met een G!
Maria Onstenk
Maria Onstenk
2018-03-29T12:06:57+0000
Tijdens de workshop bakken voor 'echte'beginners hoorde ik dat jij een HIgh Tea ging organiseren. Ik wist meteen dat moet heel lekker zijn en heb ons meteen aangemeld. Het was een prachtige ervaring, mooie omgeving en onvoorstelbare lekker hapjes. Persoonlijk houd ik het meest van chocola maar de andere hapjes waren ook heerlijk. Wij moesten er ver voor rijden maar het was echt de moeite waard, kortom een heerlijke zondagmiddag gehad.lees meer
Erwin van der Veen
Erwin van der Veen
2017-04-21T07:14:41+0000
Gisteren samen met collega's een heerlijke brownie gegeten. Voor herhaling vatbaar!
Els Van Hemelen
Els Van Hemelen
2017-04-05T21:11:15+0000
Gisteren en vandaag fantastische workshop gevolgd in Balk. Bedankt Conny, het was super.
Rianne Ramaker
Rianne Ramaker
2016-12-15T11:41:04+0000