Workshops

Patisserie Opleiding 2020

Wil je graag zelf aan de slag en al het lekkers dat je bij Conjes Patisserie kunt halen ook in je eigen keuken maken? Het delen van kennis en vaardigheden doe ik graag. Ervaar zelf hoe lekker en simpel het maken van gezonde lekkernijen kan zijn en schrijf in voor één van de workshops. Komen de datums je net niet goed uit? In overleg is veel mogelijk. Stuur gerust een bericht naar info@conjes-patisserie.nl.

Naast informatief, ook heel gezellig!
Van een rode biet naar het maken van heerlijke tompouce. Naast informatief is een workshop vooral ook heel gezellig en heerlijk, want al het lekkers dat we maken eten we natuurlijk samen op. Laat je onderdompelen in de wereld van patisserie en betover je thuisfront met je nieuwe kennis en aangeleerde vaardigheden voor een overtreffelijke taart, gebak of bonbon. Samen genieten van de lekkernijen die lactosevrij, graanvrij en vrij zijn van geraffineerde suikers. 

In deze workshop leer je met basiskennis eenvoudige en gezonde lekkernijen maken wat voor iedereen geschikt is. Prijs: 47,50 euro p.p.

Patisserie II is een vervolg op I, maar hier komt de verdieping meer aan bod van de producten die worden gebruikt en wat de werking daarvan is. Daarnaast leer je met de juiste technieke moeilijkere taartjes, gebakjes en bonbons maken. Prijs: 57,50 p.p.

Ben je meer geïnteresseerd in het maken van chocolade? Er worden ook speciale chocolade workshops gegeven. Deze workshops gaan over het zelf maken van chocolade én het maken van speciale bonbons met o.a. chocolade van de Chocolatemakers uit Amsterdam. Prijs: 75 euro p.p.

 

Raw taarten & bonbons maken? Vrij van eieren, lactose en granen en zonder het gebruikmaken van een oven? Deze raw taarten & bonbons zijn voor een groot deel vegetarisch en veganistisch én kun je direct in de koelkast of vriezer bewaren. Prijs: 75 euro

Lijkt het je leuk om een van deze workshops cadeau te doen? Of als teambuilding tijdens een personeelsuitje? Bekijk de agenda aan de rechterkant alvast voor de geplande workshops. Voor meer informatie en het opgeven voor de deelname aan de workshops kun je met mij contact opnemen (info@conjes-patisserie.nl). Bekijk hier de aan-en afmeldingsvoorwaarden. 

Om het milieu optimaal te sparen kun je je eigen bakjes meenemen. Dan zorgen we samen voor een goedgevulde inhoud ;-).

“In een ongedwongen sfeer alle ingrediënten en gereedschappen aangereikt krijgen om de gezonde patisserie te ontdekken. Vrijheid om die opdrachten te kiezen welke bij me passen. Eigen inbreng wordt gewaardeerd en iedere dag een heerlijke lunch met soep.”

Jikke Julieth | 6-daagse Patisserie Opleiding 2020

 

“Ik heb erg genoten van de 6-daagse patisserie opleiding. Het is een mooie manier om met gezonde producten heerlijke baksels te maken. Daarnaast is de sfeer ook heel goed, je merkt gewoon dat iedereen zin heeft om iets nieuws te leren. Je bent niet alleen bezig met bakken, maar leert ook meer over de ingredienten. Dat vond ik interessant. De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik meer durf te experimenteren met bakken en beter zelf recepten kan ontwikkelen. Cijfer: 10”

Annemarie Kuiper | 6-daagse Patisserie Opleiding 2020

 

“Het was een zeer leerzame cursus en ik zal zeker vaker gaan experimenteren, zowel met de taartjes als met alle heerlijke chocolade recepten.”

Silvia Brouwer | 6-daagse Patisserie Opleiding

 

Meld je hieronder aan voor een workshop of neem contact op voor meer informatie:

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Aanmelden Workshop of Opleiding

6-Daagse Patisserie Opleiding Najaar6-daagse Patisserie Opleiding VoorjaarMasterclass Patisserie Kerst SpecialPatisserie 3-daagseInstap Patisserie 1 workshopPatisserie 2 workshopChocolade workshopRaw taarten & bonbons workshopWorkshop Petit FoursSpecial Workshop Kerst EditieSpecial Workshop incl. Receptenblik

Receptenblik

Interesse Ambassadeur of VerkooppuntMeer informatie of samenwerking

Onderwerp

Je bericht

Wat anderen vonden: