Conjes Patisserie - (H)eerlijk ambachtelijk gemaakte biologische taarten, gebak & bonbons

Vrij van geraffineerde suikers, gluten & lactose en verkrijgbaar in zuid-west Friesland bij verschillende verkooppunten. Helemaal op ambachtelijk en bewuste wijze gemaakt. Ontdek en leer hoe je deze gezonde patisserie zelf kunt maken.
Volg een workshop

Workshops

Wil je graag zelf aan de slag en al het lekkers dat je bij Conjes Patisserie kunt halen ook in je eigen keuken maken? Het delen van kennis en vaardigheden doe ik graag. Ervaar zelf hoe lekker en simpel het maken van gezonde lekkernijen kan zijn en schrijf je in voor één van de workshops. Komen de datums je net niet goed uit? In overleg is er van alles mogelijk. Stuur gerust een bericht naar info@conjes-patisserie.nl.

 

 

 

 

 


Naast informatief, ook heel gezellig!

Van een rode biet naar het maken van een heerlijke tompouce. Naast informatief is een workshop vooral ook heel gezellig en heerlijk, want al het lekkers dat we maken eten we natuurlijk samen op. Laat je onderdompelen in de wereld van patisserie en betover je thuisfront met je nieuwe kennis en aangeleerde vaardigheden voor een onovertreffelijke taart, gebak of bonbon. Samen genieten van de lekkernijen die lactosevrij, glutenvrij en vrij zijn van geraffineerde suikers.

 

Instap Patisserie
In deze workshop leer met basiskennis eenvoudige en gezonde lekkernijen maken wat voor iedereen geschikt is. Prijs: 47,50 euro p.p.  Aanmelden.

Patisserie II
Patisserie II is een vervolg op I, maar hier komt de verdieping meer aan bod van de producten die worden gebruikt en wat de werking daarvan is. Daarnaast leer je met de juiste technieken moeilijkere taartjes, gebakjes en bonbons maken. Prijs: 57,50 euro p.p. Aanmelden.

Chocoladeworkshop
Ben je meer geïnteresseerd in het maken van chocolade? Er worden ook speciale Chocoladeworkshops gegeven. Deze workshops gaan over het zelf maken van chocolade én het maken van speciale bonbons met o.a. de chocolade van de Chocolademakers uit Amsterdam. Prijs: 75 euro p.p. Aanmelden.

Workshop Raw taarten & bonbons
Raw taarten & bonbons maken? Vrij van eieren, lactose en granen en zonder het gebruikmaken van een oven? Deze raw taarten & bonbons zijn voor een groot deel vegetarisch en veganistisch én kun je direct in de koelkast of vriezer bewaren. Prijs: 75 euro p.p. Aanmelden

 

 

 

 

Lijkt het je leuk om een van deze workshop’s cadeau te doen? Of als teambuilding tijdens een personeelsuitje? Bekijk de agenda aan de rechterkant alvast voor de geplande workshops. Voor meer informatie en het opgeven voor de deelname aan de workshops, kun je met mij contact opnemen (info@conjes-patisserie.nl). Bekijk hier de aan- en afmeldingsvoorwaarden. 

Om het milieu optimaal te sparen kun je je eigen bakjes meenemen. Dan zorgen we samen voor de inhoud.

Volg @ConjesPatisserie op Instagram


Volg ons ook op facebook!

Agenda

6-daagse Patisserie Opleiding (najaar 2019) = VOL
26 en 27 sept
23 en 24 okt
21 en 22 nov

Prijs: 545 euro excl. BTW
Tijd: 10:00 – 16:00
(inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Dubbelstraat, 4 Balk bij Evenwijs
______________________________

6-daagse Patisserie Opleiding (voorjaar 2020)
22 en 23 jan
26 en 27 feb
18 en 19 maart

Prijs: 545 euro excl. BTW
Tijd: 10:00 – 16:00
(inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Dubbelstraat, 4 Balk bij Evenwijs
Aanmelden
______________________________

Masterclass Patisserie
19 sept 2019
22 april 2020

Prijs: 125 euro
Tijd: 10:00 – 16:00
(inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Dubbelstraat, 4 Balk bij Evenwijs
Aanmelden

______________________________

Exclusieve Kersteditie Verdiepingsdagen
11 en 12 dec 2019

Prijs: 250 euro
Tijd: 10:00 – 16:00
(inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Dubbelstraat, 4 Balk bij Evenwijs
Aanmelden
_______________________________

Workshop Instap Patisserie 
24 sept 2019
10 okt 2019
28 nov 2019

16 jan 2020
13 feb 2020

Prijs: 47,50
Tijd: 13:30-16:00
(inloop vanaf 13:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden
______________________________

Workshop Patisserie II
15 okt 2019
7 april 2020

Prijs: 57,50
Tijd: 13:30-16:00
(inloop vanaf 13:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden

*Let op: Patisserie II is een vervolg op Patisserie I
______________________________

Chocolade Workshop 
6 februari 2020

Prijs: 75 euro
Tijd: 10:30 – 13:30 (inloop vanaf 10:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden
______________________________

Workshop Raw taarten & bonbons
31 okt 2019

Prijs: 75,-
Tijd: 13:30 – 16:00 (inloop vanaf 10:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
Aanmelden
_____________________________

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte & schrijf je hieronder in:

* indicates required



Recensies

Conjes Patisserie
5.0
aangedreven door Facebook
Petra Jansen
Petra Jansen
2018-03-29T20:56:06+0000
Prachtige locatie, heerlijke hapjes, goed gezelschap! Genieten met een G!
Maria Onstenk
Maria Onstenk
2018-03-29T12:06:57+0000
Tijdens de workshop bakken voor 'echte'beginners hoorde ik dat jij een HIgh Tea ging organiseren. Ik wist meteen dat moet heel lekker zijn en heb ons meteen aangemeld. Het was een prachtige ervaring, mooie omgeving en onvoorstelbare lekker hapjes. Persoonlijk houd ik het meest van chocola maar de andere hapjes waren ook heerlijk. Wij moesten er ver voor rijden maar het was echt de moeite waard, kortom een heerlijke zondagmiddag gehad.lees meer
Erwin van der Veen
Erwin van der Veen
2017-04-21T07:14:41+0000
Gisteren samen met collega's een heerlijke brownie gegeten. Voor herhaling vatbaar!
Els Van Hemelen
Els Van Hemelen
2017-04-05T21:11:15+0000
Gisteren en vandaag fantastische workshop gevolgd in Balk. Bedankt Conny, het was super.
Rianne Ramaker
Rianne Ramaker
2016-12-15T11:41:04+0000