Workshops

UPDATE: Vanaf juni 2020 gaan de Patisserie Workshops en Opleidingen weer door! We kijken er enorm naar uit om jullie weer te mogen verwelkomen en het leren creëren van heerlijke en gezonde lekkernijen. We zorgen voor voldoende ventilatie en kleine groepen – zodat er genoeg ruimte is voor iedereen. Verder zorgen we er natuurlijk voor dat we aan de veiligheidseisen, die door de overheid in al haar wijsheid zijn opgesteld, voldoen. Vanuit de gemeente wordt aangeraden om liever met de auto te komen i.p.v. openbaar vervoer. We hebben er onwijs veel zin in & kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan in de keuken! Indien je al een plek hebt gereserveerd, ontvang je een persoonlijke e-mail. Of meld je hieronder aan voor een workshop of opleiding!

Wil je graag zelf aan de slag en al het lekkers dat je bij Conjes Patisserie kunt halen ook in je eigen keuken maken? Het delen van kennis en vaardigheden doe ik graag. Ervaar zelf hoe lekker en simpel het maken van gezonde lekkernijen kan zijn en schrijf in voor één van de workshops. Komen de datums je net niet goed uit? In overleg is veel mogelijk. Stuur gerust een bericht naar info@conjes-patisserie.nl.

Naast informatief, ook heel gezellig!
Van een rode biet naar het maken van heerlijke tompouce. Naast informatief is een workshop vooral ook heel gezellig en heerlijk, want al het lekkers dat we maken eten we natuurlijk samen op. Laat je onderdompelen in de wereld van patisserie en betover je thuisfront met je nieuwe kennis en aangeleerde vaardigheden voor een overtreffelijke taart, gebak of bonbon. Samen genieten van de lekkernijen die lactosevrij, graanvrij en vrij zijn van geraffineerde suikers. 

In deze workshop leer je met basiskennis eenvoudige en gezonde lekkernijen maken wat voor iedereen geschikt is. Prijs: 47,50 euro p.p.

Patisserie II is een vervolg op I, maar hier komt de verdieping meer aan bod van de producten die worden gebruikt en wat de werking daarvan is. Daarnaast leer je met de juiste technieke moeilijkere taartjes, gebakjes en bonbons maken. Prijs: 57,50 p.p.

Ben je meer geïnteresseerd in het maken van chocolade? Er worden ook speciale chocolade workshops gegeven. Deze workshops gaan over het zelf maken van chocolade én het maken van speciale bonbons met o.a. chocolade van de Chocolatemakers uit Amsterdam. Prijs: 75 euro p.p.

 

Raw taarten & bonbons maken? Vrij van eieren, lactose en granen en zonder het gebruikmaken van een oven? Deze raw taarten & bonbons zijn voor een groot deel vegetarisch en veganistisch én kun je direct in de koelkast of vriezer bewaren. Prijs: 75 euro

Lijkt het je leuk om een van deze workshops cadeau te doen? Of als teambuilding tijdens een personeelsuitje? Bekijk de agenda aan de rechterkant alvast voor de geplande workshops. Voor meer informatie en het opgeven voor de deelname aan de workshops kun je met mij contact opnemen (info@conjes-patisserie.nl). Bekijk hier de aan-en afmeldingsvoorwaarden. 

Om het milieu optimaal te sparen kun je je eigen bakjes meenemen. Dan zorgen we samen voor een goedgevulde inhoud ;-).

Meld je hieronder aan voor een workshop:

Naam

Telefoonnummer

E-mail

Aanmelden Workshop of Opleiding
6-daagse Patisserie Opleiding Najaar 2020Instap Workshop Patisserie IWorkshop Patisserie IIChocolade WorkshopRaw Taarten & Bonbons

Receptenblik
Interesse Ambassadeur of VerkooppuntMeer informatie of samenwerking

Onderwerp

Je bericht

Wat anderen vonden: