Veelgestelde vragen

Is het beter met of zonder oortjes de zoom meting te volgen?
Wanneer je in een rustige omgeving zit waar je niet gestoord wordt kun je het goed volgen. Het is handig om goed verstaanbaar te zijn wanneer we vragen je te “unmuten” (microfoon aan). “Mute” betekent dat je je microfoon uit hebt staan. Zo horen we geen geluiden die bij jou en anderen op de achtergrond spelen. Kan iedereen beter gefocust luisteren.

Zijn de verse producten rauw?
Wanneer er niets bij staat wel, anders wordt het in het recept vermeld.

Welke producten en apparaten gebruiken jullie?
Op www.receptenblik.nl/producten hebben we een overzicht staan met welke prodcuten we gebruiken en waar het te verkrijgen is. Wanneer je een online workshop of opleiding volgt ontvang je een exclusieve brochure waarin we delen welke apparaten we gebruiken waar deze te verkrijgen zijn.

Meld me kort voor de workshop of opleiding dag af, kan ik het op een ander moment inhalen?
Wanneer er een onverwachte gegronde reden bestaat, geef dit via de mail door dan nemen we contact met je op en zoeken we samen naar een oplossing. Er kunnen wel administratieve en voorbereidende kosten in rekening worden gebracht.

De datum komt me toch niet zo goed uit kan ik ruilen?
Het inhalen of verschuiven kan maar in beperkte mate, we houden de groepsgrootte in acht en per keer bekijken we wat er ingehaald kan worden. Je kunt er niet vanuit gaan dat je standaard kunt inhalen, want de workshops en opleidingen zitten vrij snel vol. Uiteraard kijken we met je mee naar een oplossing voor een onverwachte gegronde reden.