Feestelijk Gebak

Wil je graag een orginele, speciale taart die op een ambachtelijke wijze is gemaakt? Je kunt Conjes Patisserie ook inschakelen voor feestelijk gebak op maat! Conjes Patisserie maakt ambachtelijke biologische taarten, gebak en bonbons die lactosevrij, glutenvrij en vrij zijn geraffineerde suikers. Heb je iets te vieren, dan verzorgen wij graag de bijbehorende verjaardagstaart of heerlijke gebakjes bij je jubileumfeest.

Een huwelijk, jubileum, een verjaardag of zomaar een feestelijke gelegenheid dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het gebak van Conjes Patisserie maakt deze bijzondere gelegenheden extra speciaal, omdat ze ambachtelijk worden gemaakt met biologische producten en vrij zijn van geraffineerde suikers, gluten en lactose. Het fijne is dat iedereen kan genieten van deze taarten, gebakjes en bonbons.

Wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Samen maken we er een onvergetelijke tijd van waar genieten het toverwoord is. Wat wordt jou feestelijk gebak?

Kernwoorden: ecologisch, biologisch, ambachtelijk, handgemaakt, speciaal, orgineel, gezond, verantwoord, glutenvrij, lactosevrij, vrij van geraffineerde suiker, paleo, duurzaam, lokaal.