Conjes Patisserie - (H)eerlijk ambachtelijk gemaakte biologische taarten, gebak & bonbons

Vrij van geraffineerde suikers, gluten & lactose en verkrijgbaar in zuid-west Friesland bij verschillende verkooppunten. Helemaal op ambachtelijk en bewuste wijze gemaakt. Ontdek en leer hoe je deze gezonde patisserie zelf kunt maken.
Volg een workshop

Patisserie opleiding

Conjes Patisserie​ biedt een 6-daagse Patisserie opleiding aan. Deze patisserie opleiding wordt in het voorjaar en in het najaar aangeboden. De patisserie opleiding is een verdiepingsslag op de workshops. Het is aan te raden om een (patisserie) workshop van te voren te hebben gevolgd.

ambachtelijk-lokaal-friesland-balk-conjes-patisserie-tartelettes

Wat houdt de 6-daagse Patisserie opleiding in?
Hoe kun je op een ambachtelijke manier met biologische producten bijvoorbeeld een Franse appeltaart maken , verschillende soorten koekjes, gerold biscuitgebak, een toren van soesjes, taarten in allerlei maten en verschillende soorten smaken, bonbons van eigen gemaakte chocolade en chocolade van de chocolademakers met spannende vullingen dit alles geïnspireerd op de Franse Patisserie maar dan gemaakt op de Orthomoleculaire manier.

Meer weten over de orthomoleculaire manier? Kijk eens voor een cursus bij Evenwijs.

Wat aanbod komt
Je gaat leren over het glutenvrij verwerken van producten en hoe kan je rekening houden met bijv. lactose intolerantie, fructose intolerantie, noten-allergie, ei- allergie. Dus naast veel zelf doen komt er ook een stukje theorie aan de orde.

We gaan werken  met veel nieuwe producten, je krijgt daardoor productkennis. Er worden je  handige tips aangereikt om deze producten zelf te maken. Want voorbereiding is een belangrijk onderdeel voordat we met onze eigen producten bezig kunnen gaan. Er wordt geen gebruik gemaakt van kant en klare pakjes en zakjes.

Je gaat je eigen receptuur ontwikkelen, Je krijgt de mogelijkheid om verschillende smaakcombinaties te maken en krijg je handige technieken aangeleerd die je hierbij ondersteunen.

Dat is o.a. wat deze 6-daagse Patisserie Opleiding je gaat bieden.

Creativiteit
Doordat je al meer weet over wat voeding voor je kan doen is deze opleiding een verrijking, omdat het je daadwerkelijk de mogelijkheid biedt om op hetzelfde pad verder te kunnen gaan. Je krijg daarnaast een inspirerende training door Food Your Thought om het creatieve proces te laten stromen.

Na deze opleiding ben je geïnspireerd geraakt en kun je zelfstandig je gebak en bonbons vormgeven en ontwikkelen. Je smaakbeleving is verder verdiept en de lekkernijen hebben een professionele uitstraling gekregen.

Na deze opleiding ben je een échte Orthomoleculaire Patissier. Aanmelden: info@conjes-patisserie.nl na aanmelding volgt het programma.

Overnachtingsmogelijkheden:
Bed & Breakfast Lavender Dream Appartementen Rimke & Jaap

Voor wie:
Voor iedereen die affiniteit heeft met het bakken en maken van gebak en bonbons, die vrij zijn van geraffineerde suikers, lactose en granen (de orthomoleculaire manier).

Data’s najaar 2019:
Do 26 en Vrij 27 sept
Woe 23 en Do 24 okt
Do 21 en Vrij 22 nov

Tijd: 10:00 – 16:00 (inloop vanaf 9:30)
Locatie: Opleidingscentrum Evenwijs (Dubbelstraat 4, Balk)
Prijs: 545 euro excl. 9% btw, incl. gratis thee, koffie, cappuccino, homemade patisserie en een lichte lunch.

Je kunt je alvast wel aanmelden voor de volgende opleidingsdata’s, die volgen binnenkort.
Aanmelden en meer informatie: info@conjes-patisserie.nl

Heb je de Patisserie Opleiding al gevolgd en wil je je graag verder blijven verdiepen en ontwikkelen in de Patisserie wereld? Volg dan de Masterclass Patisserie.

Masterclass Patisserie
16 mei 2019

Tijd: 10:00 – 16:00 (inloop vanaf 9:30)
Locatie: Opleidingscentrum Evenwijs Balk
Prijs: 125 euro excl. 9% btw, incl. gratis thee, koffie, cappuccino, homemade patisserie en een lunchmaaltijd.
Aanmelden en meer informatie: info@conjes-patisserie.nl

Aan- en afmeldingsvoorwaarden

Volg @ConjesPatisserie op Instagram


Volg ons ook op facebook!

Agenda

6-daagse Patisserie Opleiding (najaar 2019)
26 en 27 sept
23 en 24 okt
21 en 22 nov

Prijs: 545 euro excl. BTW
Tijd: 10:00 – 16:00
(inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Dubbelstraat, 4 Balk bij Evenwijs
______________________________

Masterclass Patisserie
(met o.a. techniek van spuitzakken)
16 mei 2019

Prijs: 125 euro (incl. lunch)
Tijd: 10:00 – 16:00
(inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: Dubbelstraat, 4 Balk bij Evenwijs
______________________________

Workshop Patisserie I
21 feb 2019
20 maart 2019
13 juni 2019

24 sept 2019
10 okt 2019

Prijs: 47,50
Tijd: 13:30-16:00
(inloop vanaf 13:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
______________________________

Workshop Patisserie II
14 maart 2019
15 april 2019

15 okt 2019

Prijs: 55,-
Tijd: 13:30-16:00
(inloop vanaf 13:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs

*Let op: Patisserie II is een vervolg op Patisserie I
______________________________

Chocolade Workshop 
21 mei 2019

Prijs: 67,50
Tijd: 10:30 – 13:30 (inloop vanaf 10:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
______________________________

Koningsdagspecial
(met oudhollandse oranje toetjes)
26 april 2019
27 april 2019

Prijs: 75,- p.d.
Tijd: 10:30 – 14:00
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
______________________________

Workshop Raw taarten & bonbons

Data volgt!

Prijs: 75,-
Tijd: 13:30 – 16:00 (inloop vanaf 10:00)
Locatie: Dubbelstraat 4, Balk bij Evenwijs
_____________________________

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte & schrijf je hieronder in:

* indicates required



Recensies

Conjes Patisserie
5.0
powered by Facebook
Petra Jansen
Petra Jansen
2018-03-29T20:56:06+0000
Prachtige locatie, heerlijke hapjes, goed gezelschap! Genieten met een G!
Maria Onstenk
Maria Onstenk
2018-03-29T12:06:57+0000
Tijdens de workshop bakken voor 'echte'beginners hoorde ik dat jij een HIgh Tea ging organiseren. Ik wist meteen dat moet heel lekker zijn en heb ons meteen aangemeld. Het was een prachtige ervaring, mooie omgeving en onvoorstelbare lekker hapjes. Persoonlijk houd ik het meest van chocola maar de andere hapjes waren ook heerlijk. Wij moesten er ver voor rijden maar het was echt de moeite waard, kortom een heerlijke zondagmiddag gehad.
Erwin van der Veen
Erwin van der Veen
2017-04-21T07:14:41+0000
Gisteren samen met collega's een heerlijke brownie gegeten. Voor herhaling vatbaar!
Els Van Hemelen
Els Van Hemelen
2017-04-05T21:11:15+0000
Gisteren en vandaag fantastische workshop gevolgd in Balk. Bedankt Conny, het was super.
Rianne Ramaker
Rianne Ramaker
2016-12-15T11:41:04+0000